Baross Hotel

Bemutatkozás

A háromcsillagos Baross City Hotel a Mellow Mood Hotels tagjaként a komfort és a szolid design harmonikus kombinációját képviseli. A gyönyörűen felújított századfordulós épületben helyet kapó szálloda klasszikus építészeti stílusával és hangulatos belső udvarával már az első pillanatban rabul ejti az utazókat. A Keleti pályaudvar mellett található szálloda 52 tágas, kényelmes szobája kellemes pihenést biztosít a városlátogató turisták és üzleti úton lévő vendégek számára is.

Családbarát szállodánkban a három és négyágyas szobák ideális elhelyezést kínálnak gyermekes családoknak, akik együtt élvezhetik a közös kikapcsolódást és a szállodában töltött napokat.

Központi elhelyezkedés

A Baross City Hotel központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló tömegközlekedési hálózattal kapcsolódik a történelmi belvároshoz, így a népszerű turistalátványosságok és a főváros nevezetességei nagyon könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

Mivel vendégeink közül egyre többen választják város megismerésére a biciklis városnézést kerékpárosbarát szálláshelyként biztonságos kerékpártárolók kialakításával kedvezünk a Budapestet kétkeréken felfedezni vágyóknak. 

 

Díjak

Híreink

Fact Sheet

Térkép
Térkép
Galéria
Köszönjük!