Concierge ajánlata

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ - Mindig az Ön szolgálatában

A háromcsillagos Baross City Hotel a Mellow Mood Hotels tagjaként a komfort és a szolid design harmonikus kombinációját képviseli. A gyönyörűen felújított századfordulós épületben helyet kapó szálloda klasszikus építészeti stílusával és hangulatos belső udvarával már az első pillanatban rabul ejti az utazókat. A Keleti pályaudvar mellett található szálloda 56 tágas, kényelmes szobája kellemes pihenést biztosít a városlátogató turisták és üzleti úton lévő vendégek számára is.

Családbarát szállodánkban a három és négyágyas szobák ideális elhelyezést kínálnak gyermekes családoknak, akik együtt élvezhetik a közös kikapcsolódást és a szállodában töltött napokat.

Mivel vendégeink közül egyre többen választják város megismerésére a biciklis városnézést kerékpárosbarát szálláshelyként biztonságos kerékpártárolók kialakításával kedvezünk a Budapestet kétkeréken felfedezni vágyóknak.

A Baross City Hotel központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló tömegközlekedési hálózattal kapcsolódik a történelmi belvároshoz, így a népszerű turistalátványosságok és a főváros nevezetességei nagyon könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

 

Szállodai szolgáltatásokBudapest Kártya
Foglalja le Budapest Kártyáját!
AutóbérlésTaxi service

Érdeklődés

Érkezés dátuma:
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Az Ön üzenete

Reptéri transzfer